Nu forhandler vi også Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4 er en Windows tablet uden sidestykke. Der bliver ikke sparet på kræfterne og derfor er Surface Pro 4 udstyret med de nyeste 6. generation Intel® Core™ m, Core™ i5 og Core™ i7 processorer, og 4, 8 eller 16 GB ram samt SSD diske. Den lysklare og kontrastfyldte skærm er et 12.3" PixelSense Display med en opløsning på 2736 x 1824 og 267 PPI.

Den er udstyret med 2 frontvendte højtalere der leverer en formidabel lyd, når der eksempelvis skal ses film. Den er både lettere, tyndere og hurtigere end sine forgængere, og samtidig kan den holde batteri i op til 9 timer ved videoplayback.

Med Windows 10 kan du køre de samme programmer på din Surface Pro 4 som du kan på din PC, og du kan både køre app og desktop programmer samtidig. 
Til tabletten hører også en pen med hele 1024 niveauers tryk der får den til at virke som en rigtig pen og som virkelig kommer til sin ret i OneNote og mange andre programmer til f.eks. grafisk arbejde. Surface Pro 4 er udstyret med hybridkøling og skifter derfor mellem passiv og aktiv køling. Dette gør den helt lydløs når du f.eks. skal surfe på nettet. 

Med andre ord så kan denne fikse tablet/bærbar hybrid uden problemer hamle op med langt de fleste bærbare på markedet.

.

TILMELD GRATIS PRØVEABONNEMENT

e-comomic

Det er nemt, hurtigt og sikkert at skifte til e-conomic, og vi hjælper dig hele vejen.

Support - tryk her.

Support - Tryk her

Kontakt os
Din meddelelse er sendt
Der opstod en fejl, meddelelsen er ikke sendt.

Telefon 51969363
E-mail : km@byens.it